Το Shield TV της Nvidia εριξε την τιμη του και εφερε τον ανταγωνισμο

Το Shield TV της Nvidia εριξε την τιμη του και εφερε τον ανταγωνισμο

Η Nvidia ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για το Shield TV 16GB έναντι των $179.

Πρόκειται τον αντίπαλο του Apple TV που κάνει σχεδόν τα πάντα, από streaming ταινίες 4K και τηλεοπτικές εκπομπές μέχρι να παίζει high-end Android παιχνίδια με το Shield Controller. Έτσι, για να πάρει προβάδισμα στους υποψήφιους αγοραστές, η Nvidia κάνει μια ανακοίνωση για το Shield TV σήμερα. Έριξε την τιμή στα  $179, δηλαδή στην ίδια τιμή με το μοντέλο της Apple.

Για τους χρήστες που χρειάζονται περισσότερο από 16GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, μπορείτε επίσης να πάρετε το Shield Pro με 500GB αποθήκευσης για $299. Η Shield TV προσφέρει θύρα USB για επέκταση αποθήκευσης, αν δεν σας αρκούν τα 16GB. Όλο το περιεχόμενο που έχετε αγοράσει στο Google Play είναι διαθέσιμο στην συσκευή. Οποιαδήποτε εφαρμογή Android TV είναι επίσης διαθέσιμη, συμπεριλαμβανομένων των NetflixAmazon VideoHuluSpotify και το Pandoraμεταξύ άλλων. Η συσκευή υποστηρίζει περιεχόμενο 4K HDR, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές.

Το συγκεκριμένο πακέτο είναι διαθέσιο για προ-παραγγελίες από σήμερα, αλλά η αποστολή του θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου.

 

Comments are closed.